kawan kitty :))

saya kecewa !

salam
hye :))

ahmad syazwan abd halim
saya marahkan dan kecewa dengan awak !
err tolong la
begaduh dengan benda yg ta sepatutnya
haha ( salaha ku ka )



ok story mory cam nih
malam semalam dah genap 3 bulan kot aku menjalani kasih sayang dengan dia
ok semanga pukol 12.30 a.m kol dier
dengan harapan nak bwat super sunday la tapi ta ingat si bwat supersaver lesap duet aku 3 hinggit
haha
bila da kol
bole plak kuar minum dengan kekawan
pak cik agak2 la da pukol brapa nih
hadoi tapi ok la lelaki an ?

dah2 terlanjur cakap tuh aku pun tanyer la dier sebelum nih penah tak adew gf
dier kate adew tapi mase skolah la
dia kate kami couple dah 5 tahun kot
ok aku xpe lagi
ta marah sgat la
orang tanyer nape break ?
dier kate ntah la xdew jodoh ( ppuihh ayat macam apa g )

ok start to fight haha :))

aku kata la xpela b an dah adew yang baru
tahu dier balas apew?
hurm ye la tapi itu kenangan kot 5 tahun kan maner bole lupa !
ya allah so kehadiran aku pun dia masih ingat gurl tuh la ?
err saket hati kkot
bodoh la wan nih
gurl tu da kawen dah dew anak pinak nak ingat apew
tahu la kenangan ke apew kew
lantak dier la ngok oii !


HELLO KITTY Pictures, Images and Photos


tetiba aku emo la an
dier still dok bwat lawak
tapi aku just diam jew
then aku cakap la jap g orang kol balik
lpas uh dier tanter napew?
aku kate la xdew papew jap g kol la an
lpas uh dier tanak letak dier kate dier da nak tido
oii sakit hati sgat2
tadi dier kate dier nak cakap sampai habis :(

then tetiba dier kate aku emo sgat - sgat
dah mula nak gaduh
dier kate dier malas nak gaduh
aku kate sape na gaduh
then dier cakap dah2 p tidoq  p tidoq
sbb  dier malas na gadoh
dier kate aku yg start sape suroh tanyer pasal dier dulu - dulu
ok xpe ta suke sudah
tetiba dier letak phone cam tuh jew

dah la mals na layan kau lepas nih
stop ok
aku ada pun dok ingat gurl tuh jgak ok la
hurm sedeh sampai pagi haha :((

ok la just nak luah apew yg tepebdam
lantak la dier bukan tahu apew aku tulis nih
ok la daa
na sejuk hati sat !

Hello Kitty Banner Pictures, Images and Photos


4 comments:

  1. hah ok wak thanx memang tengah bersabar la nih :(

    ReplyDelete
  2. sabarrr mimie oke :))
    try untuk senyum , seyum dan senyum :))

    ReplyDelete
  3. chuwa : haha dh besabar bayank dah nih by the way thanx ok

    ReplyDelete