kawan kitty :))

awat la hampa jujuq sangat?




hye morning morning!
ta penah aku post pagi2 nih haha live dari HR MARKETING wei live nih
sat nak bgtaw aku ada kawan aku yg sangat-sangat jujuq ngan aku
haha
aku suka gila
lawak gila b**i hampa taw
suka jujuq ngan aku
sumpah aku suka
depa lawak ar
nurul tu an dulu serius nak mampuih
tapi aku rasa join aku da jadi gila-gila sama naik ngan aku dah haha
yg sorang lagi tuh maisarah omar tok sah dok kata apa la memang dia totally LAWAK !
kadang - kadang macam kartun haha
haha keja depa suka dok gelak kat aku
meluat aku
depa jahat gila suka mengata aku
tapi depa kata bwat aku lawak
ta rasa nak marah pun haha
besh la ngan hampa
tahnx sangat-sangat sb sudi layan aku haha
hope hubungan ni kekal ea syg syg sya nih !

ni la gamabr budak2 yang suka bwat gila ngan aku haha


ni la budak budak nih maisarah ngan nurul :)

2 comments: